Menu

Over Sewer Supply

SEWER SUPPLY BV is een leverancier van producten en toebehoren die met riool, rioolonderhoud en rioolreparatie te maken hebben.

SEWER SUPPLY BV is ontstaan vanuit de behoefte om niet alleen maar leverancier te zijn, maar ook om de ervaringen uit de dagelijkse praktijk te delen met onze klanten. We hebben namelijk gemerkt dat onze klanten zeer regelmatig behoefte hebben aan praktijkgerichte informatie met betrekking tot het oplossen van diverse dagelijkse problemen.

Het team achter SEWER SUPPLY BV bestaat uit ervaringsdeskundigen. Wij onderscheiden ons ten opzichte van andere leveranciers door in staat te zijn om onze praktijkervaring te delen met onze klanten. SEWER SUPPLY BV levert dus niet alleen de meest actuele producten, maar ook de kennis om deze producten zo optimaal mogelijk te gebruiken en in te zetten.

SEWER SUPPLY BV levert bijna alles uit voorraad vanuit het magazijn in Soest. Onze webshop is 24/7 beschikbaar. Indien nodig, kunt u uw producten (op werkdagen) direct afhalen. Verzending vindt zo spoedig mogelijk plaats tijdens kantooruren. Voor spoedgevallen zorgen we voor een oplossing.

Als u een product wilt bestellen dat (nog) niet in onze webshop staat, dan horen wij dat graag van u. Wilt u ons dan een email sturen? Wij voorzien u zo snel mogelijk van een antwoord.

SEWER SUPPLY BV
Dorresteinweg 58
3762KK Soest
Tel. 035 - 7470038
www.sewersupply.nl
info@sewersupply.nl
Product toegevoegd aan winkelwagen!